На русском English


Apartamente:

Apartamentul №6, str. Cuza Vodă 34/1

Preţuri şi condiţii

€26/pe zi

Persoane: 2+1

Mai mult de 5 zile - reducere

Plata în EUR|MDL|USD

Contacte (rus, eng, rom):

+373 69369885

info@rent.com.md


Review-uri:

Informaţii

Apartamentul cu o cameră, amplasat pe Blvd. Cuza Voda 34/1, în orașul Chișinău. Blocul se află lîngă drum, în apropierea supermarket-ului "Green Hills (Toamna de Aur)", centrelor medicale Terramed, Repromed, bancilor Agroindbank si Moldindconbank, restaurantului Sharm, etc., pe lănga transportului public. In timp de 15 min puteți ajunge la aeroport sau spre centrul orașului.
Principalul lucru din apartament este curățenia și confortul perfect. Reparația este facuta conform tuturor standardelor euro (instalații sanitare, electricitate). În apartament veți găsi mobilier nou - un pat dublu mare cu saltea ortopedică, o canapea extensibilă, un dulap spațios și etc; precum și echipamente moderne - televizorul LED (Ru, En, Ro, Fr, Canale TV), aer condiționat de iarnă-vară, frigider, mașină de spălat, cuptor cu microunde, ceainic, uscător de păr, fier de călcat și altele.
Noi suntem proprietarii si dam in chiria zilnică fara intermediari, noi suntem responsabili pentru tot in apartament.
Apartamentul este dotat cu internet Wi-Fi gratuit de mare viteză, ceai, zahăr, toate ustensilele necesare, lenjeria de pat, prosoapele și etc. De asemenea, este apa fierbinte autonoma și un balcon glazurat pentru fumători.