На русском English


Apartamente:

Apartament №9, str. Cuza Vodă 34/1

Preţuri şi condiţii

700 mdl/pe zi

Persoane: 2+1

Mai mult de 5 zile - reducere

Contacte (rus, eng, rom):

+373 69369885

info@rent.com.md


Review-uri:

Informaţii

Vă prezentăm apartament de o cameră în orașul Chișinău, situat la adresa bd. Cuza-Voda 34/1, etajul 4 din 9, cu lift. Clădirea este amplasată pe lîngă bulevard, în apropierea supermarketului GreenHills, centrului comercial "Toamna de Aur", clinicilor medicale Terramed, Repromed și Alternativa. Este necesar numai 15 minute ca să ajungeți pînă la aeroport sau gară feroviară sau în centrul orașului. Există stațiile de transport în apropiere (autobuzul № 5, troleibuzul № 4, microbuzul №3, 184).
Caracteristicile principale ale apartamentului sunt curățenia impecabilă și confortul bine gândit. Apartamentul este realizat conform standardelor unui apart-hotel și este echipat cu tot ce este necesar atât pentru cazarea de lungă durată, cât și pentru cazarea de scurtă durată: pat dublu mare, loc suplimentar de dormit pe o canapea extensibilă, loc special pentru lucru cu laptop, dulap mare; echipat cu tehnica modernă - aer condiționat iarna/vara, televizor cu cablu TV, frigider, mașină de spălat, cuptor cu microunde, ceainic, uscător de păr, fier de călcat. În apartament există internet Wi-Fi rapid (2.4/5 GHz), apă caldă autonomă și un balcon închis pentru fumători, lenjerie de pat și prosoape, precum și toate ustensilele necesare și obiectele de prima necesitate.
Suntem proprietarii apartamentelor noastre și avem o experiență de peste 12 ani, garantând astfel o ședere liniștită și sigură pentru oaspeții noștri!